Jeugdhuis Tongeluk Ganshoren

Het Jeugdhuis Openhouden

Het jeugdhuis openhouden?

Het jeugdhuis is elke woensdag open: de openhoudavonden (uitzonderlijk examenperiode). Ook op weekend- en weekdagen kan het jeugdhuis open zijn.
Daarom zoeken we altijd mensen die graag eens willen openhouden.

Wat zijn de voorwaarden?

  1. Je moet eerst en vooral lid zijn van het jeugdhuis (zie "Lid Worden en Voordelen").
  2. Je bent tussen 16 en 26 jaar oud.
  3. Je hebt toch enige verantwoordelijkheid

Wat moet je doen?

Je kijkt op de kalender of er nog een datum vrij is. Je stuurt een mailtje naar info@tongeluk.be en vraagt of je kan openhouden.

Voor een gewone baravond ("Tongeluk Café") hou je open vanaf 20.00u tot ten minste 1.00u.

Je staat zelf (of met twee) achter de toog en verzorgt de barwerking (voor drank, kassa, etc. wordt allemaal gezorgd). Je kiest zelf de inkleding en muziek die er gedraaid wordt. Je mag natuurlijk altijd hulp vragen en je kan een tapcursus volgen.

Personen die openhouden en achter de toog staan (maximum 2 man per avond), mogen gratis drinken. Een volledige handleiding hoe je moet openhouden vind je bij "Handleidingen": "Handleiding Hoe Openhouden"

Fuiven & verjaardagsfeestjes

Wil je graag een (verjaardags)feestje organiseren? Dan kan je het jeugdhuis hiervoor ook openhouden. Heb je een idee voor een fuif/feest/actviteit met het jeugdhuis te organiseren?

Voor deze soort activiteiten vragen we je om langs te komen op de activiteitenvergadering met Het Bestuur. Mail hiervoor naar info@tongeluk.be.

Let op: Dit betekent NIET dat je het jeugdhuis kan huren. Alle drankprijzen, toegang, worden bepaald door het jeugdhuis en drankinkomsten zijn ook voor het jeugdhuis.
Meer informatie over verhuur vind je bij "VZW Info & Verhuur"

Jeugdhuis Open?

« december 2020 »
madiwodovrzazo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
: jeugdhuis open   : vandaag

Nieuws

T!LT Outdoor voorverkoop

01-06-2012 - Voorverkoop tickets voor T!LT Outdoor zijn vanaf volgende week beschikbaar! Tickets zijn te verkrijgen aan de bar in het jeugdhuis, bij de bestuursled... - (lees meer)

Openhouden op vrijdag in Juni?

01-06-2012 - Helaas is het jeugdhuis in Juni op vrijdagavonden gesloten! Het jeugdhuis is altijd op zoek naar enthousiastelingen die Tongeluk Café eens will... - (lees meer)

Eerste namen T!LT Outdoor

03-05-2012 - De eerste namen voor T!LT Outdoor, het nieuwe festival van Jeugdhuis Tongeluk. Zijn bekend! Meer info is te vinden op: - (lees meer)

meer nieuws

Laatste Foto's


Warning: require_once(/usr/home/deb20068/domains/tongeluk.be/public_html/gallery2/embed.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/deb20068/domains/jhtongeluk.be/public_html/includes/galleryImageBlock.inc.php on line 3

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/usr/home/deb20068/domains/tongeluk.be/public_html/gallery2/embed.php' (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/deb20068/domains/jhtongeluk.be/public_html/includes/galleryImageBlock.inc.php on line 3